Friday, September 26, 2008

PENA BIL 1


Inilah adalah hasil dari saya sendiri selepas mana saya melihat blog dari saudara fahmi..secara tiba-tiba saya menjadi cemburu ingin membuat satu design yang bagi saya ianya gempak dari ust fahmi. Alhamdulillah akhirnya saya dapat menghasilkannya dengan baik.. sekiranya sahabat-sahabat ingin mencuba atau belajar.. insyaAllah kita boleh berkongsi ilmu bersama.. sekian dari http://aRtsDesiGneR.blogspot.com

3 comments:

boo-lah said...

overall cantik.. memang kena dgn theme hijau musim2 raya cenggini.. tapi yang nama mag tu(pena) naik atas skit lagi cantik..

bila nak kluaq mag ni..? nak donlod jugak..

Donz said...

OK...BAGUS... INI LAH YANG DINAMAKAN BLOG AKU "THREE THINGS REMAIN" BILA ILMU YANG DIMAFAAT KAN...OK BRO... KALAU MCM NI KIRA TERER LA...:)

Ibnurashidi said...

Salam Fathi Khatat Mansurah..

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat enta disana..ada buat open house tak?

Ambikla kad raya ana bagi..duit pun ada..ada dekat 2 juta..hehe